От Фейсбук профила на Генади Михайлов   Вчера родолюбиви граждани начело

...
От Фейсбук профила на Генади Михайлов   Вчера родолюбиви граждани начело
Коментари Харесай

Протест ще иска оставката на Стефан Янев

От Facebook профила на Генади Михайлов  

Вчера родолюбиви жители отпред с Kiril Chukanov почистихме всички форми на предателска благодарност и венци от позорния МОЧА.

Днес е време да се обърнем и към носещите тези венци и срам.

Тази вечер от 20:30 часа ще бъда пред Българска национална телевизия да посрещна и изпратя ген. Стефан Янев с един простоват зов - #оставка. Ще го крещя както и го викахме и против тези, които си построиха Росенец и прекараха съветска тръба през страната ни с нашите пари.

#ОСТАВКА, тъй като България е имала велики генерали поради чийто име най-обикновените бойци са ги следвали до самия край.

Генерали като Владимир Вазов, който в сериозния за цялата ни история миг като Дойран избавя Българската страна. Генерали като Иван Колев, които без да се замислят застават против казашката кавалерия и я опустошават. България е имала доблестни мъже като полковник Дрангов, които са милеели са личния си народ.

Имала е, има и ще има. Ние няма да приемем скверни венци на поробители, няма да приемем предатели, няма да приемем путинисти, рубладжии, егоисти, които продават народа си за чиния леща.

Докато през вчерашния ден 13 храбри украински бойци гледаха в лицето на гибелта и и споделиха да върви на майната си, Стефан Янев гледаше на топло в камерите и обясняваше, че с агресора би трябвало да се договаря. Че война няма.

Не, ние няма да преговаряме с агресори или с предатели. И няма да приемем неистини поради които гинат почтени. И които слагат сигурността на страната ни в риск.

Ще им желаеме оставката тук и в този момент, тъй като имаме идеала на Левски, който единствено преди дни си припомняхме - за чиста и свята република.

Тази република не идва безплатно, идва с изпитание. Затова вземете си топли облекла, кречетала, чайче, нещо за ядене, положително въодушевление, викнете приятелите си и елате в 20:30 пред Българска национална телевизия с цел да покажем, че България не е безудушна, България е жива, България и пука и България няма да остави братята си в Украйна.

20:30 часа пред Българска национална телевизия.

#ОСТАВКА за позорящия пагона Стефан Янев още през днешния ден.

Слава на Украйна  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР